sobota, 27 apríla, 2024

13 najlepších podlahových lámp, ktoré rozžiaria váš priestor v roku 2024

Osvetlenie má tendenciu byť dodatočným nápadom v interiérovom dizajne. Ale najlepšie stojacie lampy, zámerne umiestnené v správnych priestoroch okolo domu, môžu skutočne pozdvihnúť vzhľad vášho interiéru. A to nie je len náš osobný názor. (Aj keď lampy naozaj milujeme.) V skutočnosti existujú expertmi podložené dôkazy , že spôsob, akým je váš dom osvetlený, môže ovplyvniť to, ako ho vnímate a v konečnom dôsledku z neho aj cítite. Napríklad zlá schéma osvetlenia môže produkovať ostré tiene, vďaka čomu bude priestor pôsobiť menším dojmom, zatiaľ čo dobré osvetlenie môže zvýrazniť všetky správne miesta a pomôcť oku cestovať po miestnosti, vďaka čomu bude pôsobiť priestrannejšie.

To všetko znamená: Osvetlenie by malo byť v popredí vášho plánu zdobenia! Nielen, že stojaca lampa má jedinečnú schopnosť vyžarovať svetlo na najtvrdších miestach (napríklad v strede miestnosti), ale jej štíhla silueta môže tiež pridať veľa vizuálneho záujmu . Od priameho svetla svetiel na čítanie a praktických stojacích lámp až po silu okolitého osvetlenia, ktoré nastavuje náladu, stojacie lampy môžu skutočne pomôcť nastaviť tón vašej miestnosti. Navyše takmer nezaberajú miesto a ľahko sa prepravujú, takže kúpa dobrej stojacej lampy je vždy rozumnou investíciou .

Najlepšie výbery

Pri našom hľadaní najlepšie vyzerajúcich lámp, ktoré sú momentálne k dispozícii, sme našli veľa možností – vrátane niektorých štýlových, ako aj niekoľkých, ktoré vám príliš nezaťažia rozpočet, sľubujem. S množstvom dizajnových štýlov, funkcií a možností žiaroviek by malo byť niečo pre takmer každý priestor.

Všetky produkty uvedené v Architectural Digest sú nezávisle vybrané našimi redaktormi. Keď si však niečo kúpite prostredníctvom našich maloobchodných odkazov, môžeme získať pridruženú províziu.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY