sobota, 27 apríla, 2024

Najlepšie darčeky pre učiteľov s hodnotením A+

Tieto ponuky a produkty sme nezávisle vybrali, pretože ich milujeme a myslíme si, že by sa vám za tieto ceny mohli páčiť. E! má pridružené vzťahy, takže ak si niečo kúpite prostredníctvom našich odkazov, môžeme získať províziu. Položky predáva predajca, nie E!. Ceny sú presné v čase zverejnenia .

Vypočujme si to pre učiteľov — koniec koncov je takmer Deň ocenenia učiteľov. Deň čo deň formujú mysle zajtrajška, zaoberajú sa našimi deťmi a dobre, zaoberajú sa našimi deťmi. Či už učia batoľatá alebo tínedžerov , títo tvrdo pracujúci jedinci sú často nedostatočne platení, prepracovaní a veľmi vystresovaní . Neexistuje lepší spôsob, ako im prejaviť uznanie za všetku tvrdú prácu, ktorú robia, než premysleným darčekom . Aby som vám dal nejaké nápady, konzultoval som to s učiteľmi mojich detí, priateľmi, výveskami a neznámymi ľuďmi na ulici, aby som vám priniesol tie najlepšie nápady na darčeky pre učiteľov.

Od 50-balenia pleťových masiek KN95 cez luxusné krémy na ruky až po extra veľkú kabelku , toto sú praktické a jedinečné darčeky, ktoré si pedagógovia zamilujú. K dispozícii je tiež darčeková karta Amazon , ktorá je vždy veľmi nepríjemná. Všetko, čo musíte urobiť, je objednať si tieto veci pred koncom školského roka.

Pokračujte v posúvaní, aby ste videli tie najlepšie darčeky pre učiteľov, ktoré vám môžu zarobiť nejaký kredit navyše.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY