sobota, 27 apríla, 2024

Katy Perry dráždi návrat s „jednou z jej doteraz najväčších piesní“.

Katy Perry naznačila, že sa čoskoro vráti s úplne novým singlom.

V prejave na podujatí American Idol v Los Angeles tento týždeň Perry prezradila, že s pomocou konžsko-kanadského speváka Lu Kala napísala „jednu zo svojich najväčších piesní, ktorá ešte nevyšla“.

"Ale vychádza to," dodala a povedala Lu Kalovi: "Nič nehovor!"

Pri zdieľaní videa na Instagrame Lu Kala napísal: „Nič z toho som nečakal, wow. Ďakujem @katyperry, že si ma nechal byť tou najmenšou časťou toho, čo prichádzaš. Nemôžem sa dočkať, kým to svet bude počuť.“

Pozrite si príspevok nižšie.

V roku 2020 vydala Perry svoj šiesty a najnovší štúdiový album „Smile“ .

V dvojhviezdičkovom hodnotení nahrávky NME napísalo: „Akokoľvek chcete, aby sa skladba 'Smile' vrátila do formy, piesne jej piateho albumu neuchopili. Celkovo v 'Smile' chýba ohňostroj Perryho rekordných rokov.“

Minulý rok v decembri bolo oznámené, že popová hviezda sa pripravuje na vydanie svojho „najosobnejšieho“ materiálu v roku 2024 . Vtedy sa hovorilo, že sa chystajú aj plány na svetové turné.

Perry predtým naznačila svoj ďalší album na pódiu počas svojho pobytu v Las Vegas minulé leto. "Ak ma nemôžete milovať v mojej ére 'Witness' alebo 'Smile', potom ma nemôžete milovať v mojej ére KP6," povedala publiku.

V rozhovore v tom čase Perry vysvetlila, že „písala veľa“ novej hudby .

„Napísala som veľa z miesta lásky, pretože z toho tak veľa cítim – toľko bezpodmienečnej lásky, tej lásky, o ktorej ste nikdy nevedeli, že existuje,“ povedala s odkazom na svoju malú dcéru Daisy. „Vždy píšem, písal som, ale myslím si, že to, čo je pre mňa naozaj dôležité, je oslavovať svet, ktorý musím vybudovať, všetkými týmito úžasnými skladbami a byť zodpovedný za život na tri roky. -starý."

Perry dodal: "Vrátim sa, ale dovoľte mi, aby som to uviedol na pravú mieru."

Minulý rok v septembri speváčka predala práva na svoju hudbu za 225 miliónov dolárov (180 miliónov libier).


source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY