sobota, 27 apríla, 2024

„Preukázanie odpustenia“ získané atrakciami pri ceste

Vystavovatelia získajú „ Exhibiting Forgiveness “ vďaka distribučnej spoločnosti Roadside Attractions .

Po premiére na festivale Sundance 2024 a premietaní na festivale New Directors/New Films získal režijný debut Titusa Kaphara spoločnosť Roadside Attractions, môže potvrdiť IndieWire. Otvorí sa na celoštátnej úrovni na jeseň tohto roku pre sezónu cien.

Renomovaný umelec Kaphar napísal poloautobiografický scenár k filmu „Exhibiting Forgiveness“ po dokončení série obrazov a krátkeho dokumentu „The Jerome Project“ (2016) – inšpirovaného jeho vzťahom s otcom. Kapharov najnovší krátky dokument „Shut up and Paint“ bol v roku 2022 nominovaný na Oscara.

Film „Exhibiting Forgiveness“ sleduje Tarrella Rodina ( André Holland ), obdivovaného amerického maliara, ktorý žije so svojou manželkou, speváčkou a skladateľkou Aishou (Andra Day) a malým synom. Rodinovo umelecké dielo vykopáva krásu z útrap jeho mladosti a udržuje rany z minulosti na uzde, podľa synopsy . Jeho cestu k úspechu však vykoľají nečakaná návšteva jeho odcudzeného otca La'Rona (John Earl Jelks), zotavujúceho sa závislého, ktorý sa zúfalo snaží o zmierenie. Keď sa Tarrell snaží vyrovnať so svojou minulosťou a prítomnosťou, jeho zbožná matka Joyce ( Aunjanue Ellis -Taylor) ho tlačí, aby otvoril svoje srdce odpusteniu v záujme rodiny.

Okrem scenára a réžie filmu Kaphar aj produkuje spolu s Derekom Cianfrancom , Jamiem Patricofom, Stephanie Allain a Seanom Cottonom. A Hunting Lane, Homegrown, Shade Pictures, Revolution Ready Production, výkonnými producentmi filmu boli Claire Brooks, Stephanie Blackwood a Kim Coleman, pričom Rachel Halilej, Natalie Renee a Michael VQ slúžili ako koproducenti.

„Titus svojím umením zmenil svet a tento film mu prinesie légiu nových fanúšikov a poteší mnohých, ktorí už jeho prácu milujú,“ uviedli v spoločnom vyhlásení spolupredsedovia Roadside Attractions Howard Cohen a Eric d'Arbeloff. „Toto sú štyri ohromujúce predstavenia, o ktorých niet pochýb, že ide o to najlepšie, čo diváci tento rok uvidia.“

Spisovateľ/režisér Kaphar poďakoval Roadside Attractions za to, že divákom prinieslo nezávislý film „Exhibiting Forgiveness“.

„Aj ten najvýnimočnejší film na svete by zostal skrytý bez správneho distribučného tímu; Som tak nadšený, že náš film našiel svojho šampióna,“ uviedol Kaphar vo vyhlásení. „Roadside má povesť, že nám prináša neochvejné filmové zážitky, v ktorých sa sústreďuje inovatívne a charakterovo riadené rozprávanie. Som poctený ich podporou a som hrdý na to, že 'Exhibiting Forgiveness' sa stane súčasťou ich vynikajúceho portfólia.“

Dohodu v mene filmárov dohodli spolupredsedovia Roadside Attractions Howard Cohen a Eric d'Arbeloff a UTA Independent Film Group.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY