sobota, 27 apríla, 2024

Hayley Williams je „tak pripravená“ na turné s Taylor Swift

Hayley Williams miluje túto novú éru Taylor Swift.

Frontmanka skupiny Paramore sa po vydaní 11. štúdiového albumu svojho dlhoročného kamaráta Swifta s názvom The Tortured Poets Department pustila do svojich Instagram Stories, aby označila tento projekt za jeden zo svojich obľúbených na počesť Record Store Day. „Nechali ma z rozprávania príbehu osamote, priateľu,“ napísal Williams popri obálke. „Každý z nás pozná tento druh smútku! Je pre mňa také pôsobivé, aké špecifické a farebné sú Taylorove slová bez toho, aby stratili univerzálnu niť. Som tak pripravený stať sa spoluhráčmi na turné."

Paramore by malo slúžiť ako Swiftov otvárací akt na rozľahlom Eras Tour , keď bude pokračovať 9. mája v Paríži vo Francúzsku. Skupina zostane na turné počas celého svojho medzinárodného turné.

Preskúmajte

Pozrite si najnovšie videá, grafy a novinky

Pozrite si najnovšie videá, grafy a novinky

Swift oznámil novinku v júli 2023 vo forme príspevku s obrázkom dvoch starých priateľov s rukami prehodenými cez plece. "Naozaj nemôžem potlačiť moje vzrušenie, pretože… pridávame 14 nových koncertov do The Eras Tour," napísala. “A môžem cestovať po svete a robiť show s @paramore!! Hayley a ja sme boli priatelia od tínedžerského veku v Nashville a teraz sa v lete budeme baviť po Veľkej Británii/Európe??? Kričím???”

Najnovšie sa Swift a Williams spojili pre „Castles Crumbling“ z roku 2023 Speak Now (Taylor's Version) .

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY