sobota, 27 apríla, 2024

Matt Damon kupuje úplne nový byt za 8,6 milióna dolárov v západnom Hollywoode

Vyzerá to tak, že herec, producent a scenárista Matt Damon ešte neskončil s Los Angeles . Podľa Robb Report , herec Oppenheimer nedávno rozdal 8,6 milióna dolárov za jednotku na štvrtom poschodí v luxusnej budove v západnom Hollywoode. A to po tom, čo Damon v roku 2020 zbalil svoju šesťčlennú domácnosť, do ktorej patrí aj jeho manželka Luciana a ich štyri dcéry, a opustil svoje Pacific Palisades v Kalifornii, domov pre 6200 štvorcových stôp v honosnej budove v Brooklyne. Nie je pravdepodobné, že Damoni v dohľadnej dobe vymenia pobrežie, aby sa presťahovali do tejto novej podložky na plný úväzok, ale keďže dvojspálňová a dve kúpeľne SoCal bude pravdepodobne príliš malá pre celú rodinu.

Samotná budova má trochu dizajnového rodokmeňa. Deväťposchodový priestor, pôvodne postavený ako Los Angeles International Design Center , sa po dokončení v roku 1964 stal centrom komunity interiérového dizajnu a architektúry v LA. Ako prvý vysníval plodný moderný architekt v polovici storočia Richard Dorman, novú obytnú komunitu pretvorili. AD100 architektonická firma Olson and Kundig ako precízne premyslená obytná budova v lone luxusu.

Otvorené dvere obchodu

Keď šéfkuchár Joshua Weissman víta AD vo svojom dome v Austine v najnovšej epizóde Open Door, žartuje, že v skutočnosti nebýva v kuchyni.

Damonova nikdy predtým neobývaná jednotka ponúka nerušený výhľad na Beverly Hills, Hollywood Hills a San Gabriel Mountains cez sklenené steny od podlahy až po strop. Príbytok má masívnu terasu s rozlohou 1 600 štvorcových stôp a ďalšie vlastné prvky, ako sú ručne vyrábané bronzové a kožené kľučky dverí, francúzske biele dubové podlahy, travertínové steny a gurmánska kuchyňa s výhľadom na kopce. Budova je tiež plná lákavého vybavenia, ako je fitness a jogové štúdio, vonkajší bazén a kúpele a 24-hodinová služba concierge a komorník.

Stať sa členom

Získajte to podstatné na rast udržateľného podnikania na našom podujatí len pre členov.

Šípka

Damonov prestup do Brooklynu v roku 2020 vtedy spôsobil veľký rozruch, ako informoval Page Six . Nielenže táto kúpa znamenala najdrahší predaj bytu v Brooklyne, keď v roku 2018 kúpil strešný apartmán, ale herec Bourne tiež zatvoril celú ulicu v štvrti Brooklyn Heights, aby tam umiestnil všetky svoje nákladné autá plné nábytku. Na jeho nové miesto bol použitý žeriav.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY