sobota, 27 apríla, 2024

Je tento nákladný automobil Toyota 4X4 z roku 1988 za 4 000 dolárov férový obchod?

Top Gear skvele nedokázal zabiť Toyota Pickup napriek mnohým kreatívnym pokusom. Dnešný Nice Price or No Dice 4×4 má v posteli niekoľko dier, no zdá sa, že ani zďaleka nie je mŕtvy. Pozrime sa, koľko života je v cene.

Punková estetická čierna komédia Repo Man z roku 1984 parodovala vtedy populárnu „obyčajnú“ značku produktov z obchodu s potravinami. Vo filme postavy jedia z plechoviek označených ako „Jedlo“ a vždy to umývajú dúškami z plechoviek označených „Pivo“. Maserati Quattroporte S Q4 z roku 2014, na ktorý sme sa včera pozreli, ponúka podobnú priamočiaru estetiku značky, jeho názov výstižne popisuje jeho podobu – štvordverový sedan. Táto konvencia pomenovania bola jediná zjednodušujúca vec na aute, pretože predajca varoval, že kupujúci bude mať záujem o nové držiaky motora, ktorých náhrada môže ísť do tisícov. Mnohí z vás si mysleli, že to môže byť len vrchol finančného ľadovca, ktorý čaká na rozbitie bankového účtu nového majiteľa, vďaka čomu je jeho kúpna cena 12 900 dolárov neudržateľná. Výsledkom bola 75-percentná strata bez kociek.

Včerajšie Maserati nieslo stigmu zástupcu pre nespoľahlivosť a náklady na údržbu, ktoré nedokázala prekonať aura a funkcia auta. Na druhej strane, dnešná Toyota 4X4 Pickup z roku 1988 by nás všetkých mohla prežiť a nezapotiť sa pri tom – ani nič iné. Podľa jej reklamy má za sebou už 300 000 míľ.

Obrázok k článku s názvom Za 4 000 USD je tento nákladný automobil Toyota 4X4 z roku 1988 férový obchod?

Táto reklama popisuje nákladné vozidlo ako „Zriedkavé SR5 V6 4×4“ a hovorí, že „Stále jazdí dobre na 36-ročné nákladné vozidlo, 4×4 funguje.“ To je k popisu asi všetko. Niekoľko obrázkov, ktoré reklama poskytuje, ukazuje, že nákladné vozidlo je v slušnom stave bez zjavných dier od potkanov v koľajniciach rámu alebo chýbajúcich častí.

Na bokoch postele sú veľké hrdzavé diery, ktoré však neovplyvňujú jej funkciu a vďaka tomu, že je o niečo ľahší, môžu v skutočnosti spôsobiť, že nákladné vozidlo bude rýchlejšie a úspornejšie. Bola pridaná zdvíhacia súprava a kamión jazdí na súprave hlbokej náhradnej zliatiny obutej do pneumatík Bala A/T Widetrack neurčitého veku. Nos zdobí kefová lišta a v lôžku je skrinka s diamantovými platňami, čo pravdepodobne nepriaznivo ovplyvní úsporu hmotnosti v dôsledku hrdze. Vzadu je nárazník po celej šírke pozoruhodne neohnutý a prekrýva ťažné zariadenie.

Obrázok k článku s názvom Za 4 000 USD je tento nákladný automobil Toyota 4X4 z roku 1988 férový obchod?

Kabína vyzerá super čisto a má delenú zadnú lavicu. Zdá sa, že jediným problémom súvisiacim s vekom je prasklina na palubnej doske a krieda niekoľkých plastov. Je pozoruhodné, že kabína ponúka tri pedále a päťrýchlostnú páku. To je priskrutkované k 3VZ 3,0-litrovému V6 s výkonom 150 koní na jednej strane a dvojrýchlostnej prevodovke pre 4WD na druhej strane. To posledné dopĺňajú manuálne uzamykacie náboje. Predajca nám neukazuje motor, ani neposkytuje žiadnu históriu nákladného vozidla, iba tvrdí, že jeho stav je „spravodlivý“ a jeho označenie je čisté.

Obrázok k článku s názvom Za 4 000 dolárov je tento nákladný automobil Toyota 4X4 z roku 1988 férový obchod?

Samozrejme, toto je starý kamión Toyota, ktorý, ako všetci vieme, nemôže zabiť požiar, more alebo zrútenie budovy. Aký zlý môže byť tento? A čo je dôležitejšie, zaplatili by ste 4 000 dolárov, aby ste to zistili?

Aký je váš názor na toto nákladné vozidlo na základe stručného popisu reklamy a niekoľkých obrázkov? Zdá sa to dosť zaujímavé, že jeho cena 4 000 dolárov sa môže zdať ako dohoda? Alebo je toho príliš málo na pokračovanie, aj keď táto Toyota môže pokračovať navždy?

Ty rozhodni!

Myrtle Beach, South Carolina, Craigslist alebo choďte sem , ak reklama zmizne.

H/T Donovi Michaelsovi za spojenie!

Pomôžte mi s NPOND. Zavolajte mi na adresu remslie@kinja.com a pošlite mi tip s pevnou cenou. Nezabudnite zahrnúť rukoväť Kinja.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY