Čo dnes variť? Klasické slovenské suroviny použite trochu netradične
Ktoré sú tie vaše naj? Medzi typické slovenské suroviny, ktoré nesmú chýbať pri príprave obľúbených jedál patrí slaninka, bryndza či kapusta. Slovenská kuchyňa je výnimočná, sýta a môžu nám ju závidieť aj vo svete. Dnes sme pre vás pripravili recepty, ktoré iste poznáte, ale sú upravené trochu netradične. Pripravte si lokše plnené smotanou a cibuľou, halušky z kapustového cesta alebo nové zemiaky s bryndzou. Dobrú chuť!
Recept, ktorý si zamilujete: Nové zemiaky s bryndzou a slaninou

Čo dnes variť? Klasické slovenské suroviny použite trochu netradične

Recept nájdete tu
Takto ste ich nejedli: Lokše plnené smotanou a slaninou

Čo dnes variť? Klasické slovenské suroviny použite trochu netradične

Recept nájdete tu
Postaví vás na nohy: Vývar s mladou kapustou a mäsovými guľkami

Čo dnes variť? Klasické slovenské suroviny použite trochu netradične

Recept nájdete tu
Halušky z kapustového cesta

Čo dnes variť? Klasické slovenské suroviny použite trochu netradične

Recept nájdete tu
Zaujímavá kombinácia chutí: Kapustový guláš s guľkami

Čo dnes variť? Klasické slovenské suroviny použite trochu netradične

Recept nájdete tu
© 2022 News and Media Holding, a.s. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, grafov akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu vydavateľa je zakázané.

source