Šťastné a Veselé Vianoce!
Vianočné recepty »
Je to vyborne a jednoduche jesenno-zimne jedlo.Vecer som maso pripravila na pecenie a az na druhy den piekla,ale nie je to podmienkou.Krasne preslo vsetkymi Zobraziť celý popisJe to vyborne a jednoduche jesenno-zimne jedlo.Vecer som maso pripravila na pecenie a az na druhy den piekla,ale nie je to podmienkou.Krasne preslo vsetkymi vonami a chutami.Vyborne je s americkymi zemiakmi a pochutkovym ruzickovym kelom.
Umyte a osusene kare narezeme na rezne,ale len do 3/4,aby ostalo v celku.
Jablka zbavime jadier, pokrajame na platky.
V miske zmiesame olej,rascu,sol a cesnak.
S touto zmesou vynatierame kare.
Kolieska jablk vkladame medzi rezne.
Vlozime do hlbsieho pekaca,oblozime zvyskom jablk a podlejeme vodou.Dame piect.Pocas pecenia sem -tam polievame vypekom.Podavame s opekanymi zemiakmi alebo ryzou.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Varecha.sk a TV Varecha sú internetové stránky plné receptov vydavateľstva OUR MEDIA SR a.s. © 2009 – 2022.
Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah na Vareche je chránený autorskými právami. Viac info.
Varecha využíva súbory cookies, všetky recepty bežia na serveroch firmy Webglobe – Yegon.
Made in Slovakia     Vyrobené na Slovensku

source