Možno si poviete, že na príprave kuracích pŕs nie je nič, čo by ste neovládali. Nuž, ak vaše počiny s nimi končia vždy šťavnatým zážitkom, tak potom máte pravdu.
Ak však považujete prsnú časť kuraťa za nudnú a suchú, venujte pár minút nasledujúcim riadkom.

Samozrejme kuracie prsia sú jedným z najchudších zdrojov bielkovín, takmer bez tuku. Je jasné, že sa z nich nestane šťavnatý steak. Ale existujú určité pravidlá pri základnej príprave, ktoré vám pomôžu dosiahnuť ten najchutnejší a najšťavnatejší možný cieľ.
Pred tepelným spracovaním mäska, pre čo najlepší výsledok, sa odporúča dodržať nasledujúci postup:
 
 
 
 

Chutné a overené recepty na váš e-mail!


Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Zostaňte v obraze, všetky dôležité novinky vám zašleme na váš e-mail.

source